Jira på hjemmebane – orden på flytteprosessen?

Som utvikler er jeg vant til å forholde meg til oppgaver beskrevet i Jira. Jira er et av verdens mest brukte systemer for oppgavehåndtering, og gjør det enkelt å holde oversikt underveis i prosesser.

Til sommeren skal familien flytte til Sunnmøre, noe som er et prosjekt i seg selv med både tidsfrister og mange oppgaver som skal utføres. I likhet med prosjekter på jobb, kan kanskje også flytteprosjektet dra nytte av noen verktøy.

Jira er relativt kostbart, men for mindre enn 10 brukere er prislappen $10 per måned for å bruke Atlassian sin skyløsning. De har også mulighet for at man hoster løsningen selv, og da er engangskostnaden $10 for inntil 10 brukere. Jeg gikk for det siste alternativet.

Installasjon
Jeg fulgte installasjonsveiledningen for Linux (Ubuntu) og gikk for en MySQL-database, siden det er det jeg hadde erfaring med fra før. Jeg støtte på noen utfordringer under veis.

Jira var ikke fornøyd med min Javaversjon, og Ubuntu sine default apt-repositorier så ikke ut til å ha noe som var godkjent. Det løste jeg slik:

sudo add-apt-repository ppa:webupd8team/java
sudo apt-get update
sudo apt-get install oracle-java8-installer

Etter litt dukket det opp noen mer eller mindre uforklarlige feilmeldinger, men løsningen viste seg å være å utvide VM-en med mer minne (fra 512MB til 2GB). Etter at alle feilmeldinger var luket vekk, kunne jeg fortsette den hyggelige oppsettsprosessen i nettleseren.

Oppsett
Jeg hadde lite erfaring med oppsett av Jira fra før, men alt virket svært intuitivt. Jeg opprettet et nytt prosjekt «Flytteprosessen», og satte opp en enkel arbeidsflyt. Oppgaver kan ha tre tilstander, «ikke påbegynt», «under arbeid» og «ferdig», og i tillegg angir pilene hvordan tilstanden kan endres.

Deretter fortsatte jeg med å opprette noen arbeidsoppgaver, og tilordne dem til en nyopprettet sprint med oppgaver som må være fullført før fotografen kommer for å ta bilder av leiligheten vi skal selge.

For å gruppere oppgaver som hører sammen la jeg til Epic-links, som også vises i oversikten. Alt som skal kjøpes inn har f.eks. her fått den rosa merkelappen «Handling».

Med et Scrum-board er det lett å holde oversikten over oppgavene.

Nå gjenstår det å se om femåringen klarer å forholde seg til en oppgave på Scrum-brettet som sier han må rydde opp lekene sine, og om kona klarer å overholde estimatene på oppgavene som går på ting som må kjøpes inn. Oppdatering følger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *