Tags: ChatGPT

ChatGPT laget et Snake-spill til 404-siden min!

En 404-side er den siden som forteller besøkende på et nettsted at de har kommet til en side som ikke finnes. Disse kan utformes på ulike måter. De kan forsøke å lede deg på rett vei, ved å lenke til forsiden eller oppfordre deg til å prøve et søk. Men, ofte er de både ganske kjedelige og nedprioritert.

Jeg oppdaget plutselig at jeg hadde nedprioritert det selv. Jeg hadde faktisk ingen 404-side i det hele tatt!

Kunstig intelligens fikser det

Derfor spurte jeg ChatGPT om jeg kunne få hjelp med å lage et retro-inspirert Snake-spill i Javascript. Jeg fikk hjelp!

Selv første versjon var fungerende, men jeg måtte følge opp for å få det litt mer slik jeg ønsket, f.eks:

Og stort sett ble alle nye krav møtt med endringer i riktig retning. Og resultatet, etter litt manuelle justeringer? Det kan du se under 👇

Eller du kan skrive inn en adresse som ikke finnes, f.eks. https://www.gulla.net/no/snake.